Malaysia Dateline

Bravo bro Zunar

1. Untuk yang minta Zunar diambil tindakan kerana dikatakan memfitnah MB Kedah dan dijuga dikatakan menghasut di bawah Akta Hasutan, saya nak habaq hangpa; tau tak

a. Zunar ni kartunis bukan taraf kampong, dia dah bertaraf kartunis dunia. Tindakan hangpa semua sebenarnya makin mempopularkan Zunar.

b. Saya percaya la ni orang makin tak sabaq nak google cari lukisan kartun Zunar fasal MB hangpa tu.

c. Maknanya hangpa semua makin tolong promosi percuma kartun dia fasal MB hangpa tu..

2. Zunar ni kawan saya, so bagi pihak dia (ok ya, my friend), saya nak ucap “shukran jazeelaan” lah pada hangpa dan parti hangpa semua.

P/S hangpa pun… di saat orang sedang tension dengan PKP dan darurat ni, bagi lah depa chance nak happy sikit utk enjoy lihat kartun Zunar tu.

Opps lupa.. mungkin hangpa buat semua ni bagi nak “hasut” lagi orang ramai lihat kartun Zunar tu kot?

Betui ke?