Malaysia Dateline

Pelik dan lucu Ostad ni

Jika kita ikut logik kawan saya ini, mungkin dalam dunia ni hanya #KerajaanGagal je yang ada PM yang dikatakan popular.

Punya lah popular hingga nak buat sidang Parlimen pun tak ada masa sebab sibuk mengurus his popularity (popularitinya).

Yes, it looks weird and funny! (Ya ia nampak pelik dan lucu)

Tapi apa yang nak dipelikkan kan jika kita consider benda-benda ni :-

– Di negara ini, yang menang dan dapat mandat rakyat jadi pembangkang sedangkan yang kalah dan tak ada mandat rakyat jadi gomen.

– Yang tahu dan fasih hukum agama pun boleh sokong dan bersama pengkhianat mandat rakyat.

P/S..untuk kawan saya ni.. harap harap yang ostad kata PM Tebuk Atap itu popular, PM Tebuk Atap itu boleh percaya ya? Takut dia pun tak percaya dan tuduh ostad ni temberang je lebih.